NSA
Beveiliging
Copyright © 2017 by "@MURO@"  ·  All Rights reserved  ·  seventattooalanya@gmail.com
SERVICES
I.S.P.S (havenbeveiliger)

Wij leveren ook havenbeveiligers in bezit van de vereiste I.S.P.S diploma .
Allen hebben ervaring in het beveiligen van de gangway -wacht , beveiligen van (zee) haven terminals , zeevracht controlen en de controle van passagiers en eventuele onbewaakte bagage.
Ook hiervoor kunnen wij samen met u een beveiligings plan opstellen naar aanleiding van uw wensen.
K9

Gespecialiseerd zijn wij in het bewaken met honden .
Het is net dat extra wat de honden meegeven , zo signaleren zij eerder dan ons mensen eventuele dreigingen van buitenaf.
Doordat onze geleiders regelmatig  trainen en vaak zelf hun honden opleiden vormen zij een hecht team zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft , natuurlijk zijn zij ook allen in het bezit van de verplichte certificaat die afgegeven word na het behalen van het examen door De bond van de diensthond of de KNPV.

De combinatie kan overal worden ingezet , b.v. op uw evenement  tijdens de op of afbouw of tijdens de showdagen , uw object of bouw terrein .
Interesse of vragen , neem gerust contact met ons op .
Bouw beveiliging
NSA beveiliging heeft veel ervaring in het beveiligen van bouwplaatsen. Veel bouwplaatsen hebben te maken met inbraken in materiaalcontainers en schaftketen. Bouwmaterialen en machines worden gestolen. Dit levert niet alleen financiële schade op maar ook vertraging van de werkzaamheden.
De inzet van de beveiligers is per bouwproject verschillend. Dit hoeft niet alleen in de avond- en nachturen te zijn maar ook op de dag en in het weekend kunnen zij aanwezig zijn op de bouwplaats voor controle, toezicht en het beveiligen van eigendommen en goederen. Bovendien streven wij ernaar om u altijd een vast team op uw locatie te geven, zodat er geen wisselende gezichten zijn en onze medewerkers met het project meegroeien.